скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
35
280
вівторки :
39
312
середи :
38
304
четверги :
36
288
п'ятниці :
34
272
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1456
заробітна плата ($):
29120
0
0
0
0
0
38
38
3
0
1
3
4
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Independencia : 
Día del Trabajador : 
Primer Gobierno : 
Día de la Bandera : 
Batalla de Carabobo : 
Día de San Pedro : 
Día de la Independencia : 
Natalicio del Libertador : 
Día de la Resistencia Indígena : 
Nochebuena : 
Navidad : 
Nochevieja : 
..в Venezuela
сьогодні, вівторок, 7 квітень, 2020

робочий день : так
тиждень : 15 / 52
день року : 98 / 366
робочий день року : 67 / 248
приурочувати (UTC -04) : 17:59
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:59

UTC
-09
Alaska
13:59

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:59

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:59

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:59

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:59

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:59

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:59

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:59

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:59

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:59

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:59 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:59 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:44 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:59 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:59 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:59 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:59 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:59 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
квіт.

07
17:59
UTC -04
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Argentina
Chile
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel