скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
48
384
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата ($):
39840
0
0
0
0
0
52
52
1
2
3
4
2
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
estándar

Святкові дні в році 2003 :

Año Nuevo : 
Lunes de Carnaval : 
Martes de Carnaval : 
Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Independencia : 
Día del Trabajador : 
Primer Gobierno : 
Día de la Bandera : 
Batalla de Carabobo : 
Día de San Pedro : 
Día de la Independencia : 
Natalicio del Libertador : 
Día de la Resistencia Indígena : 
Nochebuena : 
Navidad : 
Nochevieja : 
..в Venezuela
сьогодні, субота, 26 травень, 2018

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 21 / 52
день року : 146 / 365
робочий день року : 97 / 245
приурочувати (UTC -04) : 03:41
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:41 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:41 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:41

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:41

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:41

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:41

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:41

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:41

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:41

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:41

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:41

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:41

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:41

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:26

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:41

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:41

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:41

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
17:41

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:41

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

26
03:41
UTC -04
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Argentina
Chile
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel