скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
48
384
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1984
заробітна плата ($):
39680
0
0
0
0
0
52
52
3
4
0
2
4
3
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2010 :

Año Nuevo : 
Lunes de Carnaval : 
Martes de Carnaval : 
Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Independencia : 
Día del Trabajador : 
Primer Gobierno : 
Día de la Bandera : 
Batalla de Carabobo : 
Día de San Pedro : 
Día de la Independencia : 
Natalicio del Libertador : 
Día de la Resistencia Indígena : 
Nochebuena : 
Navidad : 
Nochevieja : 
..в Venezuela
сьогодні, понеділок, 19 серпень, 2019

робочий день : так
тиждень : 34 / 52
день року : 231 / 365
робочий день року : 155 / 248
приурочувати (UTC -04) : 10:59
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:59

UTC
-09
Alaska
06:59

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:59

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:59

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:59

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:59

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:59

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:59

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:59

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:59

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:59

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:59

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:59

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:44

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:59

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:59

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:59

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:59 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:59 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
серп.

19
10:59
UTC -04
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Argentina
Chile
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel