скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2020 :

Año Nuevo : 
Lunes de Carnaval : 
Martes de Carnaval : 
Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Independencia : 
Día del Trabajador : 
Primer Gobierno : 
Día de la Bandera : 
Batalla de Carabobo : 
Día de San Pedro : 
Día de la Independencia : 
Natalicio del Libertador : 
Día de la Resistencia Indígena : 
Nochebuena : 
Navidad : 
Nochevieja : 
Визначте період
..в Venezuela
сьогодні, субота, 19 червень, 2021

робочий день :
тиждень : / 52
день року : 0 / 0
робочий день року : 0 / 0
приурочувати (UTC -04) : 00:15
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:15 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:15 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:15 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:15 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:15 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:15

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:15

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:15

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:15

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:15

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:15

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:15

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:15

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:00

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:15

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:15

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:15

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:15

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:15

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

19
00:15
UTC -04
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Argentina
Chile
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel